We bewaren nog graag even de oude kalender van 2015. Altijd leuk om te zien waar iedereen geweest is.DatumPlaatsSoortOmschrijving
za 7 maart 2015 Ahoy Rotterdam NTTO1-punten Op zaterdag 7 maart 2015 vindt in het Sportpaleis van Ahoy de 37e editie van European Superpull plaats. Het pullingevent belooft ook dit jaar weer een enorm spektakel te worden.
http://www.europeansuperpull.nl
zo 8 maart 2015 Loosbroek VTN1-demo De eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen voor een aantal VTN deelnemers. In Loosbroek is het vaak gezellig druk en laten de eerste deelnemers haar tanden zien.
http://www.slippendwiel.nl
vr 17 april 2015 Herwijnen VTN1-punten VTN3-punten VTN TRUCKAVOND. De eerste puntenwedstrijd voor de VTN Supersport vindt plaats in Herwijnen. Op deze avond zal het voltallig VTN deelnemersveld zich presenteren en de competitie van het Nederlands Kampioen 9,5 ton Truckpulling gaat starten. Naast de Truckpulling activiteiten is er een prachtige Truckshow, voorzien van de mooiste trucks van Nederland. Ze komen er graag, er valt veel te zien en te beleven!
http://www.imaginedance-events.com
zo 19 april 2015 Berkel Enschot / Heukelom VTN1-demo VTN3-demo Wedstrijd
za 25 april 2015 Leende VTN1-punten VTN3-punten TRUCKAVOND: Leende staat bekend als een erg gezellige wedstrijd. Het voltallig VTN klassement maakt hier haar opwachting, om in het zand de strijd aan te gaan. Let op: De locatie is dit jaar weer gelegen net naast de A2!
http://www.trekkertrekleende.nl/
ma 27 april 2015 Culemborg VTN1-demo Wedstrijd
wijkverenigingtveld.nl
za 2 mei 2015 Tholen VTN3-punten Tholen is al jaren een wedstrijd waar de Trucks een demo hebben getoond. Dit jaar kunnen ze rekenen op een prachtige puntenwedstrijd van de Hobbysport klasse! De Zeeuwse klei is beroemd en berucht, de sleepwagen zal haar tanden er flink in moeten zetten. Komt dat zien!
http://www.thoolsedagen.nl
za 9 mei 2015 Oud Gastel ITPV1-demo VTN1-punten VTN3-punten VTN TRUCKAVOND. Dit jaar vindt er een grote verandering plaats in Oud Gastel. De plaats van de baan is gewijzigd, om de show nog beter te laten verlopen. Geen moeite is ze teveel! Dit jaar zal er dan ook gereden worden op 3 banen! Na de wedstrijd gaat het spektakel verder in de feesttent met BZB als hoofdact.
http://www.pullinggastel.nl
do 14 mei 2015 Hoogeloon VTN1-demo Wedstrijd
http://www.trekkertrekhoogeloon.nl
do 14 mei 2015 Lunteren KIKA VTN3-demo Wedstrijd
http://trekkertrekdeklomp.nl
vr 15 mei 2015 Erichem NTTO1-punten NTTO3-punten Erichem staat al jaren op de kalender van de NTTO truck deelnemers. Op de vrijdagavond verschijnen de Supersport en Sport klassementen
http://www.trekker-trek.nl/
za 16 mei 2015 Geffen ITPV1-demo VTN1-punten VTN3-punten Ook dit jaar is weer een Volledige TRUCKAVOND in Geffen. Als om 18:00 uur al het middaggeweld van de tractoren is afgelopen zullen de trucks de twee wedstrijdbanen overnemen, Met de volledige VTN klassementen aangevuld met nog enkele buitenlandse deelnemers zijn er weer de juiste ingrediënten voor een mooie wedstrijd. Als omstreeks 22:00 uur al het geweld op de banen voorbij is zal er weer flink feest gevierd gaan worden in de feesttent! Met coverband Highway 68 en de WC EXPERIENCE!!Dit alles voor een entree prijs van €10,- en kinderen tot 12 jaar gratis
http://www.trucktrekmaasdonk.nl
vr 22 mei 2015 Stroe NTTO1-punten NTTO3-punten Ook dit jaar staat er een evenement op de planken waarmee de voorgaande jaren overtroffen zullen worden. Op de vrijdagavond komen alle trucks voorbij die de NTTO klassementen in huis hebben. Aangevuld met een standaard klasse, de BE klasse en de VTN Supersport, wordt het volle bak voor de trucks!
http://www.megapullstroe.nl/
ma 25 mei 2015 Wieringermeer VTN3-demo Wedstrijd
HTTP://www.ajwieringermeer.nl
ma 25 mei 2015 Cothen - Langbroek VTN3-demo Demo wedstrijd
http://www.trekkertrek-pjgulangbroek.com/
vr 29 mei 2015 Achterberg NTTO3-punten Met regelmaat is Achterberg aangedaan door de trucks. Dit jaar een puntenwedstrijd voor de Sportklasse
http://www.pjguachterberg.nl/
za 30 mei 2015 Didam NTTO1-punten Didam heeft al jaren een prachtig evenement staan waar de NTTO Supersporters graag voor langs komen.
http://www.tractorpullingdidam.nl/
za 30 mei 2015 Zuid Beijerland VTN3-demo Dit jaar staat Zuid Beijerland weer op ieders agenda. Een strakke organisatie, met veel deelnemers gedurende de hele dag en veel publiek dat het evenement erg gezellig maakt. Een lievelingetje bij de VTN Hobbysporters, die er graag de Hyproslee voor naar de overkant zullen trekken.
http://www.trekkertrekzuidbeijerland.nl
za 30 mei 2015 Nieuw Vennep VTN1-demo Wedstrijd
vr 5 juni 2015 Nederhemert VTN1-punten VTN3-demo TRUCKAVOND. Voor de achtste keer zal in Nederhemert een volledige avond besteed worden aan de Trucks. Het 9,5 tons van VTN worden aangevuld met een aantal rijders uit het Hobbysport klassement.
http://www.oranjeverenigingnederhemert.nl/
za 6 juni 2015 Staphorst NTTO1-punten NTTO3-punten Een puntenwedstrijd voor de NTTO Supersport- en NTTO Sportklassementen
http://www.stts-staphorst.nl/
za 13 juni 2015 Oss VTN1-punten Oss is weer terug van een jaartje weg geweest. De nieuwe organisatiestructuur belooft veel goed voor de aanpak van deze wedstrijd, waar de VTN Supersport een puntenwedstrijd op de klei zal zetten.
http://www.tractorpullingoss.nl/
za 13 juni 2015 Hoogblokland VTN1-demo Wedstrijd
www.tractorpullingalblasserwaard.nl
za 13 juni 2015 Nijkerkerveen VTN3-demo Wedstrijd
www.trekkertreknijkerkerveen.nl
za 13 juni 2015 Oudenhoorn NTTO1-punten NTTO3-demo De NTTO truck klassementen komen allemaal voorbij in deze wedstrijd.
http://www.stpo.nl/
zo 14 juni 2015 Oss VTN1-demo Wedstrijd
http://www.tractorpullingoss.nl/
vr 19 juni 2015 Renswoude VTN3-punten De Truck- en Tractorpulling Renswoude wordt georganiseerd door de PJGU Woudenberg. Dit jaar hopen zij voor de 14de maal het jaarlijkse trekkertrekwedstrijden te organiseren. Ongetwijfeld wordt het net zo'n succes als voorgaande jaren. Werderom zullen er twee avond wedstrijden worden gereden en zal er een grote Festivaltent worden neergezet worden met deze avond een optreden van Q music The Party.
http://www.tt-renswoude.nl/
vr 19 juni 2015 Made VTN1-punten Sinds 1993 organiseert KPJ Made Tractor Pulling wedstrijden. Dit jaar doet het VTN 9,5 tons Supersport klassement op vrijdagavond ook weer mee. Met het toenemen van het publiek kunnen we spreken van een zeer volwassen wedstrijd, waarmee Made een schitterende start maakt van haar Pulling Weekend.
http://www.powerweekend.nl/
za 20 juni 2015 Made NTTO1-punten NTTO3-punten Het grote evenement van Made, daar kunnen de NTTO trucks natuurlijk niet ontbreken. Op de zaterdag sessie komen ze allemaal voorbij, uit de NTTO Supersport- en Sportklasse.
http://www.powerweekend.nl/
za 20 juni 2015 Renswoude VTN1-punten De Truck- en Tractorpulling Renswoude wordt georganiseerd door de PJGU Woudenberg e.o. Dit jaar hopen zij voor de 14de maal het jaarlijkse trekkertrekwedstrijden te organiseren. Ongetwijfeld wordt het net zo'n succes als voorgaande jaren. De zaterdag zal worden toevertrouwd aan het VTN Supersport klassement die voor het eerst een puntenwedstrijd laat zien. Hierna kunnen we in de Festivaltent nagenieten met een line-up van diverse artiesten en een band o.a. De Party Animals en de Lawineboys.
http://www.tt-renswoude.nl/
vr 26 juni 2015 Soest VTN1-punten VTN3-punten VTNbakwagen-demo TRUCKAVOND. Na vorige jaren een mooie truck avond gehad te hebben, willen we dit jaar weer op 2 banen gaan strijden om de titel! De avond voorafgaand aan de trekkerdag zal in het geheel in het teken staan van truck's. de hele avond lekker truckpulling kijken, en daarna een heerlijk biertje in de tent met een goed stukje muziek erbij. Een avond centraal in het land die de echte truck liefhebber niet mag missen!
http://www.powerweekendsoest.nl/
vr 3 juli 2015 Speuld NTTO1-punten Speuld nodigt al jaren een truckklasse uit van de NTTO. Deze keer gaan de Supersporters een puntenwedstrijd ten tonele brengen.
http://www.otts.nl/
za 4 juli 2015 Rijsbergen VTN1-punten VTN3-punten TRUCKAVOND. Een jonge organisatie is de wedstrijd Rijsbergen. Voor de tweede keer op rij organiseren zij een Truckavond, waar twee prachtige kleibanen zijn aangelegd voor dit doel.
http://www.trekkertrek-rijsbergen.nl
za 11 juli 2015 Putten NTTO1-punten NTTO3-punten Dit jaar zijn de Truckpulling klassementen van de NTTO op de zaterdag te bekijken. Het Beachpull evenement in Putten mag zich al jaren verheugen op veel publiek, waarmee het zich mag rekenen tot de grotere wedstrijden in Nederland.
http://www.beachpull.nl/
za 11 juli 2015 Cromvoirt VTN1-punten VTN3-punten Een geheel nieuwe TRUCKAVOND is dit jaar te vinden in Cromvoirt.
De organisatie heeft al enige jaren ervaring met de tractoren, maar eenmaal enthousiast geworden over de Truckpulling gooit deze organisatie alle remmen los om er een prachtige avond van te maken.
http://www.trekkertrekcromvoirt.nl
za 18 juli 2015 Merksplas VTN1-punten In 2014 heeft Merksplas doorgepakt en is er een prachtige kleibaan aangelegd. Dit jaar belooft het veel spektakel te geven, met een puntenwedstrijd van de VTN Supersport en de Hyproslee sleepwagen op de klei!
http://www.trekker-trekmerksplas.be/
za 25 juli 2015 Aagtekerke NTTO1-punten NTTO3-punten Het Zeeuwse Aagtekerke wil de toeristen graag laten kennismaken met de Pullingsport. De hele regio komt er graag kijken, waar dit jaar alle NTTO truck deelnemers aanwezig zullen zijn. Sensatie gegarandeerd!
vr 31 juli 2015 Odijk VTN1-punten Odijk kennen we vroeger nog als "Werkhoven". De verhuizing naar Odijk heeft de organisatie geen windeieren gelegd. Op het prachtige evenemententerrein kan er een prachtige wedstrijd van worden gemaakt, waardoor de VTN Supersport ook dit jaar weer aanwezig is met een puntenwedstrijd.
http://www.trekkertrekkrommerijnstreek.nl/
za 1 augustus 2015 Lochem NTTO1-punten Lochem kenmerkt zich vooral door de sfeer. Juichend publiek, de gemoedelijkheid straalt je daar tegemoet. Op deze Grand National wedstrijd zijn tevens standaardklasse, sportklasse en supersportklasse tractoren te vinden. De trucks van het 8,5 tons truckpulling NTTO klassement komen er graag en zijn dan ook ruim vertegenwoordigd.
http://www.stpl.nl/
za 1 augustus 2015 Koudekerk ad Rijn VTN1-demo Wedstrijd
http://www.trekkertrek.nl/
vr 7 augustus 2015 Montfoort VTN1-punten VTN3-punten VTNbakwagen-demo TRUCKAVOND. Voor de zesde keer is in 2015 de vrijdagavond gereserveerd voor de Trucks. Op twee banen worden alle deelnemers uit de Supersport en Hobbysport klasse van VTN. In navolging van voorgaande jaren zal het bakwagen klassement diverse trucks uit de regio laten zien.
http://www.pjguzuidwest.nl/
za 15 augustus 2015 Meerkerk NTTO1-punten NTTO3-punten Meerkerk is een klinkende naam in de Pullingsport. Al vele jaren weet de organisatie voor een groot publiek de juiste samenstelling aan deelnemers te plaatsen. Dit jaar maken alle NTTO truck deelnemers haar opwachting, tot groot plezier van de aanwezigen.
http://www.tractorpullingmeerkerk.nl/
za 22 augustus 2015 Bakel NTTO1-punten NTTO3-punten Wedstrijd
http://www.tractorpullingbakel.nl/
vr 28 augustus 2015 IJzendoorn NTTO3-punten Twee jaar geleden werd voor het eerst de wedstrijd IJzendoorn aangedaan. Dat smaakt naar meer. De NTTO Sport klassement wordt bijgestaan door diverse lokale trucks uit de regio.
za 29 augustus 2015 Alphen (NB) NTTO1-punten Na enkele jaren demo gegeven te hebben in Alphen, is er deze keer een puntenwedstrijd voor de NTTO 8,5 ton Supersport.
http://www.stta.nl
za 29 augustus 2015 Kaatsheuvel VTN1-demo Wedstrijd
za 29 augustus 2015 't Heer Abtskerke VTN3-punten Nadat deze Zeeuwse organisatie een keer geproefd heeft aan een demo Truckpulling, laten ze dit jaar zien dat er een prachtige puntenwedstrijd voor de Hobbysport klasse gereden kan worden. De organisatie weet al jaren een professionele wedstrijd neer te zetten. Dat smaakt naar meer!
www.poeltrappers.nl
za 19 september 2015 Best VTN1-demo VTN3-demo Op de wedstrijd in Best komen de trucks al een flink aantal jaren.
Dit jaar zijn er extra VTN deelnemers te verwachten, nu deze organisatie speciaal voor de Trucks de Hyproslee hebben geplaatst op de tweede baan. Wilt u de VTN deelnemers nog een keertje zien voor de winterstop? Dan moet u in Best komen kijken!
http://www.trekkertrekbest.nl
za 26 september 2015 Hoonhorst (Uliefeest) VTN1-demo Wedstrijd
http://www.uliefeest.nl
zo 4 oktober 2015 Boerdonk VTN1-demo VTN3-demo Boerdonk is laat in het seizoen, maar wordt steeds populairder. Qua organisatie is het dik in orde, in 2014 werd ze verkozen tot de beste standaard wedstrijd op Tractorpulling.nl. De Trucks zijn natuurlijk ook aanwezig op dit spectaculaire festival!

http://www.trekkertrekboerdonk.nl