Vanwege Corona zijn de seizoenen 2020 en 2021 niet weergegeven.

Voor de aardigheid is de kalender 2019 hier getoond. 

 

 

Datum Plaats Soort Omschrijving
zo 17 maart 2019 Loosbroek VTN1-demo Wedstrijd
www.megatrekkertrekspektakel.nl
vr 12 april 2019 Herwijnen VTN1-punten VTN3-punten VTN5-punten VTN TRUCKAVOND. De eerste puntenwedstrijd voor de VTN Supersport vindt plaats in Herwijnen. Op deze avond zal het voltallig VTN deelnemersveld zich presenteren en de competitie van het Nederlands Kampioen 8,5 ton Truckpulling gaat starten. Ze komen er graag, er valt veel te zien en te beleven!
http://www.imaginedance-events.com
za 27 april 2019 Culemborg VTN1-demo Wedstrijd
http://www.wijkverenigingtveld.nl
za 11 mei 2019 Leende VTN1-punten VTN5-punten Na enige jaren afwezigheid heeft Leende dankzij haar nieuwe kleibaan, de VTN 8,5 ton Supersport weer op de kalender gezet!
http://www.trekkertrekleende.nl/
za 18 mei 2019 Truck- en Tractorpulling Oss VTN1-punten VTN3-punten VTN5-punten TRUCKAVOND. Oss is weer terug op de kalender bij VTN. Alle truckklasses zullen daar aanwezig zijn.
http://www.tractorpullingoss.nl/
zo 19 mei 2019 Truck- en Tractorpulling Oss VTN5-demo Wedstrijd
http://www.tractorpullingoss.nl/
za 25 mei 2019 Nieuw Vennep VTN1-punten VTN3-punten Nieuwe locatie en nieuwe kleibaan. Een puntenwedstrijd van de VTN 8,5 tons klassementen sport en supersport in Nieuw Vennep. Gezien de prachtige kleibaan moet dat spektakel geven!
http://www.ajkhaarlemmermeer.nl
http://www.ajkhaarlemmermeer.nl
do 30 mei 2019 Hoogeloon VTN1-demo Wedstrijd
http://www.trekkertrekhoogeloon.nl
vr 31 mei 2019 Zuid Beijerland VTN3-punten Elke 2 jaar is Zuid Beijerland een adres waar de Sportklasse in een strak schema gaan rijden. Gezellig, hoog tempo en tot in de puntjes georganiseerd. Met natuurlijk een schitterende kleibaan!
http://www.trekkertrekzuidbeijerland.nl
za 1 juni 2019 Moerkapelle VTN1-demo VTN3-punten VTN5-punten Voor het eerst dit jaar gaat Moerkapelle een puntenwedstrijd verzorgen voor de VTN Sportklasse. De eerdere demo's beloven veel goeds, dus zijn wij benieuwd naar de resultaten dit jaar!
http://www.trekkertrekkiemoerkapelle.nl
vr 7 juni 2019 Nederhemert VTN1-punten TRUCKAVOND. Voor de negende keer zal in Nederhemert een volledige avond besteed worden aan de Trucks met het 8,5 ton Supersport klassement van VTN.
http://www.oranjeverenigingnederhemert.nl/
zo 9 juni 2019 Denemarken VTN1-demo VTN3-demo Wedstrijd
-
ma 10 juni 2019 Cothen - Langbroek VTN1-demo VTN3-demo Wedstrijd
http://www.trekkertrek-pjgulangbroek.com/
vr 14 juni 2019 Renswoude VTN3-punten De Truck- en Tractorpulling Renswoude wordt dit jaar voor de 18e maal georganiseerd. Wat altijd weer garant staat voor veul spektakel en gezelligheid. Op de wedstrijdbanen zal op de vrijdagavond strijd worden geleverd met de Standaard- en Sportklasse tractoren en zal er een competitiewedstrijd verreden worden door de SportTrucks. We gaan de wedstrijd deze avond afsluiten met de Foute Party van Q-Music en een optreden van niemand minder dan de Snollebollekes.
http://www.tt-renswoude.nl/
vr 14 juni 2019 Made VTN1-punten In 1993 organiseerde KPJ Made voor de eerste keer een Tractor Pulling wedstrijd. Na 2 edities is Stichting Made's Powerweekend opgericht die de wedstrijd nu organiseert. Al jaren wordt op vrijdagavond het VTN 8,5 tons Supersport klassement verreden. Met het toenemen van het publiek kunnen we spreken van een zeer volwassen wedstrijd, waarmee Made een schitterende start maakt van haar Pulling Weekend.
http://www.powerweekend.nl
za 15 juni 2019 Renswoude VTN1-demo Op de zaterdagavond zullen er diverse standaard- en sportklasse tractoren en trucks op de baan verschijnen. De Supersport trucks zullen hier een mooie demowedstrijd weggeven welke word afgesloten met een gigantische afterparty in wel 2 festivaltenten. Bekende namen zoals de Partyfriex en Plork en de aannemers zullen op de buhne verschijnen.
http://www.tt-renswoude.nl/
za 22 juni 2019 Cromvoirt VTN1-punten VTN3-punten VTN5-demo Een frisse TRUCKAVOND is dit jaar te vinden in Cromvoirt.
De organisatie heeft al enige jaren ervaring met de tractoren, maar eenmaal enthousiast geworden over de Truckpulling gooit deze organisatie alle remmen los om er een prachtige avond van te maken.
http://www.trekkertrekcromvoirt.nl
vr 28 juni 2019 Soest VTN1-demo VTN3-punten VTN5-punten Al vele jaren is het een leuke gezellige wedstrijd in Soest, dit jaar is de wedstrijd nu een puntenwedstrijd voor de VTN Sportklasse , waar de nieuwe 5 tons Supersport ook zal aanhaken. Daarnaast gaan we nog een demo wedstrijd rijden voor de supersport. Tot dan,
meer info www.powerweekendsoest.nl
http://www.powerweekendsoest.nl/
za 29 juni 2019 Hoeven VTN1-demo Wedstrijd
www.tractorpullinghoeven
za 6 juli 2019 Rijsbergen VTN1-punten Op de kleibaan van Rijsbergen komt de 8.5 ton Supersport van VTN een puntenwedstrijd rijden.
http://www.trekkertrek-rijsbergen.nl
vr 19 juli 2019 Lunteren VTN1-demo VTN3-demo Wedstrijd
za 20 juli 2019 Merksplas VTN1-punten In 2014 heeft Merksplas doorgepakt en is er een prachtige kleibaan aangelegd. Dit jaar belooft het veel spektakel te geven, met een puntenwedstrijd van de VTN Supersport en de Hyproslee sleepwagen op de klei!
http://www.trekker-trekmerksplas.be/
vr 2 augustus 2019 Werkhoven VTN1-punten Weer terug in Werkhoven nadat we drie jaar in Odijk te gast zijn geweest bij familie van Wijk.
Nu te gast bij familie de Kruif op ook een schitterende locatie direct aan de provinciale weg.
Mooie wedstrijd met gezellig publiek!
http://www.trekkertrekkrommerijnstreek.nl/
vr 9 augustus 2019 Montfoort VTN1-punten VTN3-punten VTNbakwagen-demo TRUCKAVOND. De vrijdagavond is gereserveerd voor de Trucks. Op twee banen worden alle deelnemers uit de 8,5 tons Supersport en Sportklasse van VTN. In navolging van voorgaande jaren zal het bakwagen klassement diverse trucks uit de regio laten zien.
http://www.pjguzuidwest.nl/
vr 16 augustus 2019 Hoogblokland VTN1-punten VTN5-punten Na een aantal jaren een demo te hebben ontvangen, gaat Hoogblokland voor de derde keer voor de puntenwedstrijd van VTN 8,5 tons Supersport.
http://www.tractorpullingalblasserwaard.nl
vr 30 augustus 2019 Kaatsheuvel VTN5-demo Wedstrijd
http://www.trekkertrekkaatsheuvel.nl/
Klik hier voor de Facebookpagina

Klik hier voor de Online! uitslagen tijdens de wedstrijd.
za 31 augustus 2019 't Heer Abtskerke VTN1-demo VTN3-punten Wederom een puntenwedstrijd voor de Sportklasse van de VTN Trucks. Deze wedstrijd is bijzonder populair bij de rijders. Goed georganiseerd, mooie baan, goede sleepwagen en erg gezellig!
http://www.poeltrappers.nl
za 31 augustus 2019 Kaatsheuvel VTN1-demo Wedstrijd
http://www.trekkertrekkaatsheuvel.nl/
vr 6 september 2019 Meeuwen VTN1-punten VTN3-punten VTN5-punten VTNbakwagen-demo Let op! De wedstrijd is verhuist naar Dorpsstraat 2 in MEEUWEN.
TRUCKAVOND. Op 2 banen laten alle VTN klassementen zien wat ze in huis hebben.
http://www.streekdagen.nl
za 7 september 2019 Meeuwen VTN1-demo Wedstrijd
http://www.streekdagen.nl
za 7 september 2019 Staphorst Slep VTN1-punten VTN3-punten TRUCKAVOND. Voor de eerste keer gaat VTN in Staphorst een competitiewedtrijd rijden met beide 8,5 tons klassementen!
www.slepopstaphorst.nl
za 14 september 2019 Bavel VTN1-demo Wedstrijd
www.feestweekend.kpjbavel.nl
Klik hier voor de Facebookpagina
za 28 september 2019 Boerdonk VTN1-punten VTN3-punten VTN5-punten FINALE VTN KLASSEMENTEN: Boerdonk is laat in het seizoen, maar wordt steeds populairder. In 2019 hebben ze de slotavond van de VTN competitie verkregen, waar alle klassementen aanwezig zullen zijn!
De 8,5 tons klassementen gaan hier de landelijke finale rijden. Nieuw is de aanwezigheid van de 5 tons Supersport!
http://www.trekkertrekboerdonk.nl
zo 29 september 2019 Boerdonk VTN1-demo Wedstrijd
http://www.trekkertrekboerdonk.nl

Klik hier voor de Online! uitslagen tijdens de wedstrijd.

 

 


De website www.truckpulling.nl houdt van alle rijdende klassementen in Nederland en België de ontwikkelingen bij.
De deelnemers kunnen bij alle verenigingen lid worden en / of competitie rijden, waardoor u deelnemers vaker dan één keer kan tegenkomen.

Maak uw keuze van welk klassement u de deelnemerslijst en de totaalstanden wilt zien.