Voor de derde keer mag De Hulk zich Nederlands Kampioen VTN Supersport noemen.Het team schrijft:

Voor de derde keer mag De Hulk zich Nederlands Kampioen VTN Supersport noemen. We kijken terug op een jaar met vele hoogtepunten. In de voorbereiding naar afgelopen seizoen hebben we ons met name gericht op balans en grip van de auto wat heeft geresulteerd in constante prestaties.

We hebben op 1 na alle wedstrijden het podium behaald, daar zijn we erg trots op! Helaas kampten we in Boerdonk met technische problemen waardoor we slechts 1 run hebben gereden. Het is mooi om te zien dat er steeds meer diversiteit op het podium verschijnt, in onze ogen is dat een grote meerwaarde voor de competitie. We willen andere teams bedanken voor de sportiviteit en collegialiteit onderling. Op hoogtepunten en dieptepunten staan we als teams naast elkaar in plaats van tegenover elkaar. Een mooi voorbeeld hiervan is voor ons de wedstrijd in Montfoort waar alle teams met een zwart lint aan de spiegel het overlijden van ons teamlid Gerard Burnet herdachten. De eerste plaats op deze wedstrijd was voor ons extra bijzonder en werd ons door andere teams gegund, waarvoor hartelijk dank.

Aankomende winter willen we ons richten op meer vermogen van de auto. Er zijn een aantal teams die qua vermogen de lat vrij hoog hebben gelegd. Dat biedt weer een nieuwe uitdaging!


Hartelijke groeten,

VTN Truckpulling
Laatst aangepast: 6-10-2022 - 6:15