Het nieuwe 5 tons Truckpuling klassement is van start gegaan met de Maiden Run van Mantrol Power. Een geslaagde dag voor het team!Op de wedstrijd in Oss is op zaterdag 16 en 17 juni ’18 voor de eerste keer een 5-tons truck aan de start verschenen. De eerste meters werden voor de For-Farmers sleepwagen gereden. Het was zoeken voor de sleepwagen bemanning en voor team Mantrol naar een afstelling. De eerste meters waren wat zwaar voor het truckje maar in de 2e run voor de Mission Impossible sleepwagen werd er al een afstelling gevonden waarbij de grijze Man er goed aan moest werken.

Het team kon tevreden terugkijken op de Zaterdag avond en dat moest gevierd worden in de feesttent! Op de zondag morgen werden er nog de nodige dingen gecontroleerd en rond de middag stond het truckje weer paraat! Er werd in overleg met de sleepwagens het een en ander geprobeerd met afstellingen. Er werden verschillende mooie runs gemaakt waarbij ook de voorwieltjes niet altijd aan de grond bleven!

Team Mantrol kan terugkijken naar een geslaagde eerste wedstrijd op een goede baan waar veel grip in zat. De juiste versnellingen werden snel gevonden en, zeker zo belangrijk, de truck is heel gebleven!
Laatst aangepast: 20-6-2018 - 8:00:13