Murphy's Law heeft afgelopen weken een actie op touw gezet voor ondersteuning van het onderzoek naar Cholangiocarcinoom. En de actie is geslaagd! Hier leest u het verslag.

We did it!!

Gisteren was het zover. Op een zonovergoten zaterdag in Moerkapelle reden we de Run4Arnold. We hebben er, samen met Verspui, de organisatie van trekkertrekkie Moerkapelle, G-Force, en niet te vergeten het publiek, een mooi feestje van gemaakt.

Het was nogal spannend. Toen we de proefrun maakten kwam de Pete slecht weg. Gelukkig reed dieselprofessor Ruud met ons mee, met opengeklapte laptop. Een vrijwillige stop na een meter of 20 gaf recht op een herstart, en na heftig getik op het toetsenbord werd het hartritme van de Pete bijgesteld. Nu spoelde hij mooi op. Na 90 meter vonden we ons Waterloo. Verspui kwam een meter of 6 verder.
Op ons verzoek maakten we een nieuwe proeftrek met dezelfde sleepwagenafstelling, waarbij we op 95 meter strandden en Verspui een nipte FP trok.

En toen werd het spannend. Toen werd het voor het echie.
Eerst maakte de speaker van dienst (Dirk Bac, niet geheel onpartijdig) bekend wie mocht plaatsnemen op de bijrijdersstoel. Jolanda de Wildt, we hopen dat je er van genoten hebt.
Vervolgens werd de stoel van Verspui verkocht. Het bod van €400,00 wordt door Verspui verdubbeld. Ivan Baartman was de gelukkige.

Ondertussen was het bedrag per meter opgelopen tot €234,55. Er stond dus nogal wat op het spel. De gelegenheidsvlagger, Bac sr., gaf Keesjan het startsein. Na zorgvuldig optoeren liet een ontketende Pete het beste van zich zien. Pas met de voorwielen op de bult kwam de combinatie tot stilstand. Ontlading, gejuich, applaus. We hebben zelden meegemaakt dat het publiek zo reageerde.

Verspui deed het nog even dunnetjes overmet een run uit het truckpullingboekje, Ivan we begrepen dat je er chronisch kippenvel aan overgehouden hebt.

De actie heeft ongeveer (er zijn nog een paar toezeggingen gedaan) €25.000,00 opgebracht. Wij zijn er trots op deze actie met iedereen (vooral de 108 sponsors per meter) hebben mogen uitvoeren. We hopen natuurlijk dat geld storten verschil maakt, de realiteit leert dat er veel nodig is. Onderzoek is duur en tijdrovend.
Daarnaast hopen we dat we met elkaar iets hebben laten zien, een statement hebben gemaakt.

Iedereen bedankt!!
Voor de mensen die Facebook in gebruik hebben, op deze pagina valt nog veel meer te zien over deze actie.

https://www.facebook.com/murphyslawtruckpulling

Laatst aangepast: 13-6-2018 - 22:49:17