De jaarlijkse prijsuitreiking vond dit jaar plaats bij een sponsor van het team van team van Rijswijk en die weten hoe een feestje gebouwd moet worden!Een feestje organiseren kunnen ze bij van Rijswijk wel, hebben we gemerkt. Een druk bezochte avond, waarbij niemand iets tekort kwam.
Tijdens de feestavond werden ook de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de competitie. De uitreiking vond plaats door Hans "wat een power" van Leeuwen.

Dit jaar was het podium in de sportklasse voor team van Dijk (eerste plaats), Double Trouble (tweede) en Bad Bull.
In de supersportklasse wist de Hulk iedereen te verslaan. Mad Men van Berkel werd tweede, en Ruttchen, terug van weggeweest, bemande de derde plaats.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Team Double Trouble, vorig jaar "Puller of the Year" geworden, mocht deze beker dit jaar uitreiken. Zij vulden dit op originele wijze in, door een tweetal wisselbekers uit te reiken, namelijk een in de sportklasse en een in de supersportklasse. De beker in de sportklasse was voor Bad Bull, die de beker ontving als waardering voor hun strijdlust en flexibiliteit. De beker in de supersportklasse ging naar de Moaskanttrekkers, waarbij die werden geroemd om hun stabiliteit en constante aanwezigheid, ook in moeilijke perioden.

Wij wensen ook deze prijswinnaars geluk met deze blijken van waardering door de collega's.

Nieuws ook van het team Med Man van Berkel. Dit team maakte bekend te stoppen met truckpulling. Voor de redenen en achtergrond verwijzen we graag naar www.truckpulling.nl , waarop een persbericht is geplaatst met uitleg.
Mad Men heeft 16 jaar meegereden in de competitie van VTN. In deze periode is het team 14 keer landskampioen geweest, vaak onder grote druk van concurrentie.
Deze ongekende prestatie is alleen mogelijk als er een grote gedrevenheid en professioneel niveau binnen het team is. Met deze elementen zat het dan ook wel goed bij Mad Men. Daarnaast hebben wij het team leren kennen als zeer sportieve en collegiale inspiratiebron. Het is onder andere dankzij de show die dit team wist neer te zetten dat wij met deze sport zijn begonnen. Dat zal ook voor anderen gelden.
Ook voor de Vereniging Truckpulling Nederland en de ontwikkeling van de truckpullingsport in het algemeen is Mad Men, en zijn de mannen van van Berkel in het byzonder, van grote betekenis geweest.
Wij bedanken het team en de mensen hierachter voor alles wat zij voor de sport en voor ons team betekent hebben. Een diepe buiging voor een truckpullinglegende; Blauwe, vaarwel!

Klik hier voor het fotoalbum van Cora van Rijswijk >>


Laatst aangepast: 13-11-2017 - 9:05:46