Truckpullingteam Mad Men uit Eerde (Noord-Brabant) zal niet meer terugkeren op de truckpullingbaan en heft zichzelf als truckpullingteam op.11 november 2017.

Team Mad Men heeft er bewust voor gekozen om volledig te bestaan uit medewerkers van de Van Berkel Groep. Dat bleek een goede basis voor veel plezier en jarenlange successen in de truckpulling sport met 14 landstitels als resultaat. Een prestatie waar wij, in alle bescheidenheid, trots op zijn. De ambitie binnen het team is ook terug te vinden in het bedrijf wat zorgt voor een dynamische groei. Ook voor de komende jaren liggen er weer de nodige plannen in het vooruitzicht. De afgelopen 4 jaren hebben we jaarlijks overwogen of we door zouden gaan met truckpulling. Het is een leuke hobby, maar werd steeds lastiger te combineren met alle andere bezigheden binnen en buiten het bedrijf. De vele fans, trouwe sponsoren, sportieve uitdaging en de goede sfeer onder de VTN truckpullingteams motiveerden ons om telkens weer terug te keren op de baan. Ondanks een gebrek aan tijd. Maar komend jaar, natuurlijk ook met een beetje pijn in ons hart, zal dat niet het geval zijn.

16 jaar lang hebben we met veel plezier deelgenomen aan de VTN competitie en bijgedragen aan de ontwikkeling van de truckpullingsport in Nederland en aan Vereniging Truckpulling Nederland in het bijzonder. De wisselende combinaties van baansoorten en sleepwagentypes binnen VTN maakt iedere wedstrijd een unieke uitdaging. In combinatie met het gedreven maar sportieve deelnemersveld resulteert dat in een aantrekkelijke competitie. Team Mad Men zal er niet meer bij zijn, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat het publiek kan blijven genieten van spectaculaire wedstrijden.

Onze sportieve successen zouden we nooit bereikt hebben zonder alle betrokkenen bij de sport. Bij deze willen wij alle fans, sponsoren, truckpullingteams, wedstrijdorganisatoren, VTN-vrijwilligers en het publiek bedanken. Voor de toekomst wensen wij iedereen veel plezier met de truckpullingsport.
Laatst aangepast: 11-11-2017 - 16:43:21