Op zaterdag 24 september zijn de Nederlandse Kampioenen gehuldigd van de 9,5 tons Truckpulling deelnemers.Op het jaarlijkse feest van VTN zijn de kampioenen gehuldigd die in de VTN klassementen zijn verreden.
Onder het genot van een hapje en drankje wist presentator Arco Sterk er een paar mooie verhalen bij te halen, waarna de bekers onder groots applaus in ontvangst konden worden genomen.

De defnitieve podiumplaatsen zijn als volgt:

Sportklasse Trucks:
1. Volvo Van Dijk
2. Team Van Rijswijk
3. Double Trouble

Supersport klasse Trucks:
1. Mad Men Van Berkel
2. VTN Van Tuijl Nieuwaal
3. Iveco Schouten

De kampioenen kregen het grote stuurwiel mee als wisseltroffe en een klein duplicaatje voor de definitieve prijzenkast.


Tevens heeft Team Volvo Van Dijk een nieuwe "Truckpuller of the Year" mogen bepalen.
Na veel wikken en wegen kwam er een duidelijk besluit naar voren.
Vanwege de zeer goede resultaten voor deze deelnemer in dit seizoen, terwijl het team met deze auto voor het eerste jaar mee is gaan doen en de auto ook nog eens een bijzondere motorische constructie kent, is de nieuwe Truckpuller of the Year 2017 geworden:
Team Double Trouble!

De gelegenheid werd ook gebruikt om jubilaris Jan den Hartog van Team Verspui te huldigen. Zijn 25 jarige aanwezigheid bij de Truckpulling werd gevierd met de vele verhalen waar Jan wel ergens een rol in heeft gespeeld.
Het stuur van de DAF wordt komend seizoen bij de andere teammaten in handen gedrukt, Jan gaat deze winter in de Dakar race één en ander doen om de boel aan de gang te houden.

Tot slot werd de troffee voor "De laatste tentgangers club" uitgedeeld, die Team Verspui heeft overgedragen aan "De Manne van Janne". Aan hen de eer om volgend jaar te controleren welk team het langste in de feesttent weet na te blijven.

Al met al een zeer geslaagde avond na een zeer geslaagd Truckpulling seizoen!
Tot volgend jaar!!


Klik hier voor het fotoalbum van Cora van Rijswijk >>


Laatst aangepast: 25-9-2016 - 20:42:17