Home
In Trucks deze maand

Het maandblad Trucks besteed deze maand veel aandacht aan Truckpulling. Deze keer staat de wedstrijd in Almkerk centraal, voorzien van mooie foto's en een leuk verslag van de wedstrijd. Het Trucks magazine ligt nu in de winkel!
Klik hier voor de link naar de website van Trucks Magazine

 
Best, 20 september 2014

De uitslagen zoals nu bekend.

Lees meer...
 
Van Vlastuin Agro Kampioen NTTO Supersport 2014

Van Vlastuin Agro had al een naam van faam en van dit team op een wedstrijd winnen is al een prestatie. Maar om het Kampioenschap zomaar over te nemen, is meer voor nodig. Zie hier de Kampioen van 2014!

Lees meer...
 
Van Rijswijk Kampioen Hobbysport 2014

De Kampioen van het VTN 9,5 ton Supersport is bekend! Team Van Rijswijk presteert het om op de voorlaatste wedstrijd van het seizoen de winst op te eisen.

Lees meer...
 
Almkerk, 6 september 2014

De zaterdag in Almkerk is een echte familiedag voor de regio. Er valt veel te zien en samen met de Tractorpulling doen we ook nog even een demootje Truckpulling.

Lees meer...
 
Bakel, 30 augustus 2014

Het was een ware survivaltocht voor zowel bezoekers, deelnemers en organisatie op het wedstrijdterrein van Bakel. Maar ondanks de modderige toestand ging de wedstrijd gewoon door en ook de trucks gingen de strijd weer aan voor de punten.

Lees meer...
 
't Heer Abtskerke, 30 augustus 2014

Regen, modder en klei. Veel weten we niet van deze wedstrijd, behalve dat de Hypro competitie was afgelast. Desondanks konden de Trucks er nog rijden.

Lees meer...
 
Dubbel voertuig

Mocht u komende vrijdag in Almkerk dubbel zien, dan kunnen we u gerust stellen. Sinds vandaag heeft de Hulk een "junior" met de naam Hulkje.

Lees meer...
 
Boerdonk, 5 oktober 2014

De uitslagen zoals nu bekend.

Lees meer...
 
Cromvoirt, 21 september 2014

Brabants onderonsje!

Lees meer...
 
Mad Men van Berkel Kampioen VTN Supersport 2014

In navolging van vorig jaar is in 2014 Mad Men van Berkel kampioen geworden van het VTN 9,5 tons Supersport Klassement. Tot aan de laatste wedstrijd was het spannend!

Lees meer...
 
Team Hendrikse kampioen NTTO Sportklasse 2014

Voor de tweede maal in haar carriere is Team Hendriks Kampioen NTTO 8,5 tons Sportklasse Trucks geworden.

Lees meer...
 
Almkerk, 5 september 2014

Wie wordt er dit jaar Kampioen in de Supersport? Mad Man wordt flink op de hielen gezeten door Manne van Janne 2 en Almkerk wordt beslissend!

Lees meer...
 
Alphen (NB), 23 augustus 2014

De uitslagen zoals nu bekend.

Lees meer...
 
Kaatsheuvel, 30 augustus 2014

Kaatsheuvel staat als nieuwe wedstrijd op de demo kalender. Het weer zat niet helemaal mee, maar de pret was er niet minder om.

Lees meer...
 
In Trucks deze maand

Het maandblad Trucks besteed deze maand veel aandacht aan Truckpulling. Deze keer wordt de nadering van het kampioenschap uitgebreid toegelicht, voorzien van mooie foto's. Het Trucks magazine ligt nu in de winkel!

Klik hier voor de link naar de website van Trucks Magazine

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>